ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής σχεδόν σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι πλέον ελάχιστες τιμές σημειώθηκαν στο Οροπέδιο του Ομαλού με 0°C και ακολούθησαν τα Ανώγεια και το Οροπέδιο Λασιθίου με 3°C, σε πολλές ημιορεινές περιοχές καταγράφηκαν θερμοκρασίες από 5 έως 7°C. Η ψυχρότητα αυτή φαίνεται να παραμένει και τις επόμενες ημέρες, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία θα διατηρείται σε λογικά για την εποχή επίπεδα με τη βοήθεια και της ηλιακής ακτινοβολίας. Οι Βόρειοι άνεμοι διατηρούνται μέχρι τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής στα επίπεδα των 5 – 6 Μποφώρ, ανατολικά έως και τα 7 Μποφώρ και στη συνέχεια εξασθενούν και στην Κρήτη αλλά και στα πελάγη.

Καλός καιρός αναμένεται να επικρατήσει και αύριο Σάββατο, με περισσότερη ηλιοφάνεια, σε ολόκληρη την Κρήτη. Πιθανή εξαίρεση αποτελούν οι ΝΔ και Νότιες περιοχές των Χανίων όπου η στροφή των ανέμων από Δυτικές διευθύνσεις αναμένεται να προκαλέσει τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρη αύξηση των νεφώσεων με πιθανότητα για κάποια παροδική βροχή. Οι άνεμοι σε ολόκληρη την Κρήτη θα στραφούν σταδιακά από Δυτικές έως και ΝΔ διευθύνσεις ενισχυόμενοι με την ένταση τους να φθάνει στα 4 – 5 Μποφώρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πολύ χαμηλές τιμές τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όπου λόγω και της ξαστεριάς θα αγγίξει και πάλι σε ορεινές περιοχές τους 0°C.

Την Κυριακή αναμένεται να μας επηρεάσει ο νότιος τομέας ενός Βαρομετρικού χαμηλού το οποίο έχει το κέντρο του στην Κεντρική Ευρώπη. Θα προκαλέσει αρκετές βροχές σε ολόκληρη την Ελλάδα και αναμένεται κάποια φαινόμενα βροχής να κάνουν την εμφάνιση τους και στην Κρήτη, έστω και με πρόσκαιρο χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν από το πρωί της Κυριακής αναμένονται αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και νότια τμήματα της Κρήτης με μεγάλη πιθανότητα για κάποιες τοπικές βροχές οι οποίες στα ΝΔ τμήματα των Χανίων θα είναι πρόσκαιρα πιο έντονες. Στην υπόλοιπη Κρήτη θα επικρατεί γενικά πολύ καλός καιρός τις πρωινές ώρες. Αργότερα όμως, προς τις μεσημβρινές ώρες, αναμένεται επέκταση των νεφώσεων και ανατολικότερα με τοπικές βροχές, παροδικού χαρακτήρα να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της Κρήτης. Τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να υποχωρήσουν μέχρι τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να φθάνει στα 5 έως 6 Μποφώρ, τοπικά  έως και τα 7 Μποφώρ. Η θερμοκρασία παραμένει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα για τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες με τη μέγιστη όμως να φθάνει έως και τους 17°C κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός και στην αρχή της επόμενης εβδομάδας με μικρά διαστήματα για κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές, στο μεγαλύτερο όμως διάστημα της ημέρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός παρά τις πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Προσοχή θέλουν οι ενισχυμένοι άνεμοι Δυτικών έως και ΝΔ διευθύνσεων μιας και η ένταση τους αναμένεται να φθάνει στα 6 έως και τα 7 Μποφώρ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι αν δεν σημειωθεί κάποια σημαντική διαφοροποίηση στα προγνωστικά δεδομένα, η επόμενη εβδομάδα φαίνεται να είναι κατάλληλη για όλες τις αγροτικές εργασίες στην ύπαιθρο.

Λέκκας Εμμανουήλ

Μετεωρολόγος, MSc

Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν μιλάνε υπογείως στο altsantiri.gr (video)

Συνέντευξη στη Ναταλία Κάππα

Τι να πρωτογράψεις για ένα συγκρότημα που μετράει ήδη πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ροκ σκηνή, καμιά 10αριά δίσκους και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις. Και ποιος από εμάς δεν έχει τραγουδήσει το «Μ’αρέσει να μη λέω πολλά», το «Κοιτάς μακριά» ή το «Παράξενη κοπέλα». Ένα συγκρότημα που έχει αλλάξει πολλές φορές σύσταση αλλά που πάντα ήταν και είναι πιστό σε αυτό που κάνει: αληθινά τραγούδια.

Από τον πρώτο τους μαγικό δίσκο «Ο Μάγος Κοιτάζει την Πόλη», το φθινόπωρο του 1994, με τους Κώστα Κοντοβά, Γρηγόρη Κλιούμη, Γιάννη Κυριακό, Δημήτρη Αργύρη και Παναγιώτη Μεταλληνό, τον υπέροχο δίσκο «Τους Έχω Βαρεθεί» με τον Θάνο Μικρούτσικο το 2009, τους βρίσκουμε τον  Ιούλιο του 2018 να κυκλοφορούν το πρώτο τους συλλεκτικό 7” με τα τραγούδια «Κάτι» και «Δεν είναι Αρκετό». Και όταν λέμε τους βρίσκουμε, εννοούμε πλέον το τρίο Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα), Νίκο Γιούσεφ (ηλεκτρικό μπάσο, μουσικό πριόνι) και Τάσο Πέππα (ντραμς) που παραμένουν καταγγελτικοί και ρηξικέλευθοι όπως αγαπάμε να είναι και να ακούμε τους καλλιτέχνες.

Περισσότερα σε όσα μας είπαν οι ίδιοι παρακάτω:

Έχοντας ζήσει όλη την πορεία, από την (ψευδο)ευημερία του ‘90 μέχρι την 10ετη οικονομική κρίση, ποιο ή ποια τραγούδια θα αφιέρωναν σε κάθε περίπτωση τα Υπόγεια Ρεύματα στους ανθρώπους αυτής της πολύπαθης χώρας;

Ποια ευημερία; Ποια κρίση; Ποιο τραγούδι; Ποια χώρα; Δεν έχει χώρο η χώρα μου..

Είδαμε να αφιερώνετε το τραγούδι «Ο καλός νοικοκύρης» στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου…

Δεν το αφιερώσαμε στον Ζακ, το γράψαμε για τον Ζακ και για τον κάθε Ζακ εκεί έξω. Τι άλλο να πούμε; Ώρα να μιλήσουν όλοι αυτοί που θέλουν να τα πάνε καλά με τους Νεαλλάδες. Μόλις κυκλοφορήσαμε το κομμάτι “ο καλός νοικοκύρης”, λίγες μέρες μετά την δολοφονία του Ζακ, μας στοχοποίησαν τα ακροδεξιά site και έπεφτε το βρίσιμο και οι απειλές βροχή. Πάγια τακτική τους. Είναι ακόμα εκεί τα σχόλια, κάτω από το βίντεο στο YouTube. Τα αφήσαμε για να φαίνονται τα έργα και οι ημέρες τους εις τον αιώνα των αιώνων.

Και εκτός λίγων φίλων ή φαν που απάντησαν σε αυτά τα ανδρείκελα, τα υπόλοιπα σχόλια έριχναν όσο μίσος μπορούσαν να ρίξουν. Εκεί τους έβλεπαν όλοι για άλλη μια φορά να δρουν ανεξέλεγκτα, όμως ελάχιστοι πήραν θέση, να τους απαντήσουν, να τους σταματήσουν. Όπως έκαναν μπροστά στον Ζακ και το χάσαμε το παιδί, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι είναι συνένοχοι. Από φόβο οι περισσότεροι αλλά και από ανοχή δεν μιλάνε.

Αν ανοίξουν το στόμα τους όμως για το κάθε πράγμα που βλέπουν καθημερινά, όλοι οι “φοβισμένοι”, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος και τα ζόμπι αυτά που ενοχλούν την ζωή μας θα καούν από το φως της μέρας. Μακάρι να μας άκουγε τώρα κάποιος από αυτούς που ήταν μάρτυρας και να πήγαινε να μιλήσει στην οικογένεια ή ακόμη και σε κάποιον φίλο του για να τον συμβουλέψει, να του σταθεί, να τον εμψυχώσει να μην φοβηθεί…

-Τι εμπνέει τελικά τα Υπόγεια Ρεύματα όταν γράφουν ένα τραγούδι;

Τίποτα και όλα. Δεν υπάρχει η μούσα που περιμένουν οι ποιητές, υπάρχει η ζωή και η φθορά.

-Πόσο παρόν/ενεργός είναι ο κόσμος στις παραστάσεις σας;

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νέοι μπλέκονται ανάμεσα στο κοινό που μας ακούει από παλιά και όλοι μαζί συμμετέχουν ειλικρινά στις συναυλίες μας. Ο καθένας με τα κριτήρια και τις προσλαμβάνουσές του. Και μόνο που καταφέρνουμε να συνυπάρχουν οι γενιές αυτές κοινωνικά την εποχή αυτή, μας κάνει χαρούμενους.

Πόσο σοβαρά παίρνει τον εαυτό του ο έλληνας καλλιτέχνης; Πολλοί γελάνε και μόνο με την αναφορά σε ελληνικό star system…

Πολλά ελληνικά σε μια και μόνο πρόταση. Star System όμως στη χώρα μας υπάρχει. Τώρα αν αυτοί που γοητεύονται ή περιμένουν κάτι από αυτό θέλουν περισσότερα ας τα βρουν με αυτούς που τα κάνουν, εμείς δεν είμαστε οι κατάλληλοι για να τους βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα.

Με ποιους από τους νέους καλλιτέχνες θα μπορούσαν τα Υπόγεια Ρεύματα να συνεργαστούν δημιουργικά; Ίσως σε μία σκηνή ή ακόμα και σε ένα δίσκο;

Είμαστε από τη φύση μας περίεργοι, μας ενδιαφέρουν τα πάντα. Μας αρέσει πολύ το μαχητικό και κοινωνικό hip hop. Είναι ένα είδος που κατάφερε στην Ελλάδα να αποκτήσει προσωπικότητα και να εκφράζει τις αγωνίες κυρίως της νέας γενιάς αλλά και γενικότερα των ανθρώπων με το αβέβαιο μέλλον. Και θα είναι και μεγάλο το κοντράστ για μας που δεν μπορείς να πεις ότι γράφουμε μακροσκελή τραγούδια!

-Έχοντας μια πολύ δυνατή ανάμνηση δουλεύοντας με έναν μεγάλο δημιουργό όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, με ποιον άλλο από τους μεγάλους θα θέλατε να σας βρει ο δρόμος στο μέλλον;

Ακριβώς επειδή έχουμε μια πολύ δυνατή ανάμνηση και τη μεγάλη τύχη να μη μας απογοητεύει το είδωλό μας, και αυτά δεν συμβαίνουν συχνά, μάλλον είμαστε καλυμμένοι!

-Τα τελευταία πολλά χρόνια γίνεται ένα χαμός με τα cover. Ποιο τραγούδι θα θέλατε να πειράξετε Έλληνα ή ξένου δημιουργού;

Έχουμε πειράξει κάμποσα μέχρι τώρα. Ακούστε το Which side are you on? σε μια δική μας απόδοση στα ελληνικά και το Killing in the name των Rage against the machine . Κι άλλα στα live μας ανάλογα τη διάθεση, το I Can’t Escape Myself των Sound , Απογοήτευση του Σιδηρόπουλου, Όσοι έχουνε πολλά λεφτά του Βαμβακάρη. Αλλά ποιος μας ακούει εμάς…

-Επειδή εμείς σας ακούμε, πού μπορούμε να σας δούμε αυτές τις μέρες;

Στο Κρεμλίνο Gallery Bar στον Πειραιά στις 8 Δεκεμβρίου και στο Κύτταρο 4 και 5 Ιανουαρίου σε μια γιορτή μαζί με τους παλιόφιλους Magic De Spell και Δημήτρη Μητσοτάκη και Παναγιώτη Κατσιμάνη από τους Ενδελέχεια.

-Πόσο υπόγειο φαντάζει το 2019;

Να κινείσαι στα υπόγεια της πόλης και εκεί κάτω, στα βρώμικα νερά, αυτός ο χώρος να φαντάζει καθαρότερος από την ζωή πάνω στην πόλη. Όταν φτιάχνεις την κοινωνία σου εκεί κάτω, έχεις ένα χέρι να κρατήσεις όταν ακούς τον ήχο των παρελάσεων και της αρβύλας εκεί πάνω. Και δεν είναι μικρό πράγμα αυτό. Πιστεύουμε ότι όλο και περισσότεροι θα ανοίξουν το μαντεμένιο καπάκι του υπονόμου, ελπίζουμε να συναντηθούν. Υπόγεια

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politismos/ta-ypogeia-reymata-den-milane-ypogeios-sto-altsantiri-gr/#ixzz5YoTHmQNc

Η στιγμή του σεισμού των 7,2 Ρίχτερ στην Αλάσκα – Πατέρας αρπάζει την κόρη του και βγαίνει ξυπόλυτος στο χιόνι

Ένα βίντεο που δείχνει την έκταση του σεισμού των 7,2 Ρίχτερ που χτύπησε την περασμένη Παρασκευή την Αλάσκα, έρχεται στο φως, από κάμερα ασφαλείας σε σπίτι.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο πατέρας καθόταν στην κουζίνα μαζί με την κόρη του, όταν αντιλήφθηκε ότι κάνει σεισμό και σχεδόν αστραπιαία την άρπαξε και βγήκε ξυπόλυτος έξω από το σπίτι, πατώντας στο χιόνι.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα βγήκε τρέχοντας από το σπίτι και η μητέρα, η οποία βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και έπεσε στην αγκαλιά του άντρα της, αντιλαμβανόμενη ότι είναι σώοι και αβλαβείς.

Την ίδια ώρα τα πράγματα μέσα στο σπίτι «χόρευαν» στους ρυθμούς των Ρίχτερ, με αντικείμενα που βρίσκονταν σε τοίχους, αλλά και στο ταβάνι, να πέφτουν με πάταγο.

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/i-stigmi-toy-seismoy-ton-72-richter-stin-alaska-pateras-arpazei-tin-kori-toy-kai-vgainei-xypolytos-sto-chioni/#ixzz5YoSvxhRA

ΓΑΥΔΟΣ: Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΕΠΚ) 

Το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΕΠΚ) έχει ως στόχο να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα να ανακαλύψουν και να ενστερνιστούν την πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης, και να ενισχύσει την αίσθησή τους ότι ανήκουν σε έναν κοινό ευρωπαϊκό χώρο.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις εορτασμού αφιερωμένες στη νήσο Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 με την ημερίδα Η Γαύδος και τα μνημεία της που διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 17.30, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

«Η Γαύδος και τα μνημεία της»

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018

Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, Χάληδων 28

αφισα ημερίδας τελική1

 

17:30  Χαιρετισμοί

 

17.45   Αρχαιολογικές έρευνες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων στη

Γαύδο

Π. Δροσινού, Αρχαιολόγος, Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων

 

18.00   Αρχαίες αγροτικές εγκαταστάσεις και αξιοποίηση υδάτινων

πόρων

Γ. Χριστοδουλάκος, Αρχιτέκτων, Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων

 

18.15  Συγκριτική στατιστική μελέτη των λιθοτεχνιών της Γαύδου

Δρ Χ. Ματζάνας, Αρχαιολόγος, Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

 

18.30  Τα μνημεία της Γαύδου μέσα από το έργο του Πανεπιστημίου

Κρήτης

Κ. Κόπακα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

18.45  Τα μετόχια της Γαύδου. Μια κοινωνική ανθρωπολογική

προσέγγιση

Γ. Νικολακάκης, Αν. καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Προσλήψεις 374 ατόμων σε 37 δήμους όλης της χώρας (λίστα)

Σε προσλήψεις 374 ατόμων πολλών ειδικοτήτων και όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Υ.Ε, Δ.Ε, Τ.Ε, Π.Ε) προχωρούν 37 δήμοι σε όλη τη χώρα με μια σειρά από προκηρύξεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά: 

1)Προσλήψεις 5 ατόμων στο δήμο Αγρινίου

2) Προσλήψεις 2 εργατών καθαριότητας στο Δ. Ρήγα-Φεραίου

4) Προσλήψεις 7 ατόμων στο δήμο Ιωαννιτών

5) Προσλήψεις 2 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δ. Σητείας

7) Προσλήψεις 102 ατόμων στο δήμο Λάρισας

8) Προσλήψεις 3 ατόμων στο δήμο Δελφών

9) Προσλήψεις 4 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Δωρίδος

11) Πρόσληψη 2 ατόμων για προσωπικό καθαριότητας στο δήμο Αμφιλοχίας

12) Προσλήψεις 2 ατόμων στο δήμο Ερμιονίδας

13) Πρόσληψη οδηγού στο δήμο Ξάνθης

14) Προσλήψεις 3 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο δήμο Χίου

16) Προσλήψεις 4 γιατρών στο δήμο Καλλιθέας

18) Πρόσληψη πολιτικού μηχανικού στην ΕΦΑ Ευβοίας

19) Πρόσληψη μουσικού στο δημοτικό ωδείο Λάρισας

20) Προσλήψεις 10 ατόμων στο δήμο Τεμπών

21) Πρόσληψη κοινωνικού λειτουργού στο Δ. Θερμαϊκού

23) Προσλήψεις 10 εργατών καθαριότητας στο Δ. Βόλβης

24) Προσλήψεις 8 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

25) Πρόσληψη διοικητικού υπαλλήλου στο δήμο Χανίων

27) Προσλήψεις 5 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Πετρούπολης

28) Πρόσληψη αρχιμουσικού στο δήμο Ικαρίας

29) Προσλήψεις 2 ατόμων στο Δ. Χαλκιδέων

Επίσης σε προσλήψεις προσωπικού προχωρούν:

30) «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρείας»: Πρόσληψη 11 ατόμων

Η «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρείας» (Κ.Ε.Δ.Α.), που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια της ΠΕ Ημαθίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση Γενικών και Ειδικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.), μεγάλης διάρκειας – περιόδου 2018-2019, με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-07-2019, συνολικά έντεκα (11) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

7ΠΕ Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση Γενικών Προγραμμάτων με μοριοδότηση

Προϋπηρεσίας, ΚΕΔΑ, Αλεξάνδρεια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση Γενικών Προγραμμάτων εκτός μοριοδότησης

Προϋπηρεσίας (σύμφωνα με το άρθρο 9.5 του Οργ.Πλαισίου),  ΚΕΔΑ, Αλεξάνδρεια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση Γενικών Προγραμμάτων με μοριοδότηση

Προϋπηρεσίας, ΚΕΔΑ, Αλεξάνδρεια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει κατόπιν μοριοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Οργανωτικού Πλαισίου των Προγραμμάτων Άθλησης για όλους ΦΕΚ 1774/τ.β΄/17-6-2016 , όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως 31-07-2019.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 65 ετών.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

«Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας» (Κ.Ε.Δ.Α.), Βεροίας-Δημοτικό Κολυμβητήριο, Τ.Κ. 593 00, Αλεξάνδρεια Ημαθίας Κ. Μακεδονίας.

 Πληροφορίες στα τηλ.: 23330 53450, 23330 53451 & 23330 53452.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 22-11-2018 έως και 03-12-2018, (εργάσιμες ημέρες & ώρες)

31) N.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόλου: «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.»: Πρόσληψη 15 ατόμων

Το N.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόλου: «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), που εδρεύει στο Βόλο της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Δήμο Βόλου «Άθλησης για Όλους» (Π.Α.γ.Ο) της ΓΓΑ και του φορέα υλοποίησης του Ν.Π.Δ.Δ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Αντισφαίριση και γνώσεις Αεροβικής, pilates, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Κολύμβηση,  γνώση  aqua aerobic & εκμάθηση κολύμβησης, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου/Μαζικός Αθλητισμός & γνώσεις  Αεροβικής,pilates, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Αποκατάσταση Τραυμάτων-Χρόνιες Παθήσεις (Βεβαιώσεις, παρακολούθησης σεμιναρίων, Εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους στο πρόγραμμα), ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Άσκηση και Ποιότητα Ζωής –Ευρωστία, Βεβαιώσεις, παρακολούθησης σεμιναρίων, Εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους στο πρόγραμμα Τρίτη Ηλικία, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

4ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής Ανεξαρτήτου ειδικότητας & γνώσεις Αεροβικής, Σουηδικής Γυμναστικής, pilates, Εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη στο Πρόγραμμα, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική (εναλλακτικά Ενόργανη ) & γνώσεις Αεροβικής, Σουηδικής Γυμναστικής, pilates, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής  με ειδικότητα Φύλακες (Αποδεδειγμένη εμπειρία εφόσον αυτή έχει αποκτηθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα), ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή για πρόγραμμα ΑμΕΑ στο κολυμβητήριο, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής

της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Μουσικοκινητική  Αγωγή (Βεβαιώσεις, παρακολούθησης σεμιναρίων), ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μαγνησίας & Σποράδων Θεσσαλίας.

Οι προαναφερόμενες προς πρόσληψη θέσεις θα καλύψουν τα εξής προγράμματα:

1)Αθλητισμός και Παιδί,

2) Άσκηση ενηλίκων,

3) Άσκηση στην εφηβική ηλικία

4)Αθλητισμός και Γυναίκα,

5)Άσκηση στην Τρίτη ηλικία,

6) Άσκηση στην προσχολική ηλικία και

7) τα ειδικά προγράμματα (ΑΜεΑ, Φυλακές, Οστεοπόρωση, Χρόνιες Παθήσεις, Αποκατάσταση Τραυμάτων).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

N.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόλου: «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.», (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), Μεταξουργείο, Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη, Τ.Κ. 384 46, Νέα Ιωνία Βόλου Μαγνησίας Θεσσαλίας.

 Πληροφορίες στο τηλ.: 24210 71770.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 21-11-2018 έως και 30-11-2018, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00π.μ.-13.00μ.μ.).

32) N.Π.Ι.Δ. :  «Δημοτική  Κοινωφελής Επιχείρηση  Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου»: Πρόσληψη 22 ατόμων

Το N.Π.Ι.Δ.: «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου», που εδρεύει στο Μεσολόγγι της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ Μεσολογγίου, Αιτωλικού, Νεοχωρίου και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ της Επιχείρησης, που εδρεύει στο Μεσολόγγι, για το σχολικό έτος 2018 – 2019,ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας  από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31-08-2019 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

1ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-Προσωπικό Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

2ΠΕ Νηπιαγωγοί, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

1ΠΕ Δάσκαλος-α, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

1ΠΕ Δάσκαλος –α Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

1ΠΕ Εικαστικών, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

3ΠΕ ή ΔΕ Καθηγητές Καλλιτεχνικών, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

2ΠΕ ή ΔΕ Θεατρολόγοι, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

2ΠΕ ή ΔΕ Μουσικοί, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

2ΠΕ ή ΔΕ Μουσικοί Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

2ΠΕ Φιλόλογοι Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

2ΔΕ Βοηθητικό Προσωπικό, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

2ΔΕ Βοηθητικό Προσωπικό Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

N.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Δήμου

Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου», Βυρώνειο Κτίριο-Έναντι Εθνικού Σταδίου, Τ.Κ. 302 00, Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας.

 Δεν  γίνονται δεκτές αιτήσεις που υποβάλλονται ταχυδρομικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για μία (1) μόνο ειδικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσληφθούν οφείλουν να προσκομίσουν τυχόν απαραίτητη άδεια εργασίας από την Υπηρεσία τους.

Το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα απασχόλησης των επιτυχόντων δύναται να αναπροσαρμόζεται, με δυνατότητα αύξησης ή μείωσης των ωρών εργασίας τους, ανάλογα με την προσέλευση ή αποχώρηση των παιδιών στα επιμέρους τμήματα των δομών της επιχείρησης.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 22-11-2018 έως και 01-12-2018, (εργάσιμες ημέρες, 08.00π.μ.-14.00μ.μ.)

33) «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας» (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ): Πρόσληψη 9 ατόμων

Η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας» (ΔΗΜΟΦΕΛΕΙΑ), που εδρεύει στην Καβάλα της ΠΕ Καβάλας της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, για την κάλυψη παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας, συνολικά εννέα (9) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Αρχειονόμος, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Καβάλα Α.Μ.Θ.

1ΠΕ Ιστορικός, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Καβάλα Α.Μ.Θ.

1ΠΕ Διοικητικού, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Καβάλα Α.Μ.Θ.

2ΠΕ Οικονομικού, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Καβάλα Α.Μ.Θ.

2ΤΕ Τουριστικών Επιχειρήσεων, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Καβάλα Α.Μ.Θ.

1ΔΕ Νυχτοφύλακας, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Καβάλα Α.Μ.Θ.

1ΔΕ Ηλεκτρολόγος, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Καβάλα Α.Μ.Θ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

 «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας» (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ), Τμήμα Προσωπικού, Ομονοίας 117, Τ.Κ. 654 03, Καβάλα Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, (υπόψη κ. Ελευθεριάδου Αμαλίας).

 Πληροφορίες στο τηλ.: 2510 831388, (εσωτ. 140).

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 23-11-2018 έως και 03-12-2018

34) Δήμος Ιλίου: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Δήμος Ιλίου, που εδρεύει στο Ίλιον της ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύναψη σύμβασης μίσθωσης 12μηνης διάρκειας, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Παιδοψυχιατρικής, το οποίο θα παρέχει υποστήριξη ψυχολογική σε θέματα υγείας παιδιών και εφήβων και συμβουλευτική στις οικογένειές τους σε συνεργασία με τους ειδικούς (κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας του Δήμου, Ίλιον Αττικής.

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Ιλίου, Κάλχου 48-50, Τ.Κ. 131 22, Ίλιον Αττικής.

 Πληροφορίες στο τηλ.: 210 2618642.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 22-11-2018 έως και 28-11-2018

35) «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας»: Πρόσληψη 17 ατόμων

Η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας», (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), που εδρεύει  στα  Γιαννιτσά  της  ΠΕ  Πέλλας  της  Περιφέρειας  Κ.  Μακεδονίας,  προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού κατά την περίοδο 2018-2019

με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ & με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

17ΠΕ Φυσικής Αγωγής, ΔΗΚΕΠΑΠ, Γιαννιτσά Πέλλας Κ. Μακεδονίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση (συμπληρώνεται στη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

«Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας» (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.),

Γραμματεία, Βόρεια πτέρυγα Πνευματικού Κέντρου, 2ος όροφος, Κ. Ασμανίδη 2, Τ.Κ. 581 00, Γιαννιτσά Πέλλας Κ. Μακεδονίας.

 Πληροφορίες στο τηλ.: 23820 84371.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 05-12-2018 (εργάσιμες ημέρες, 08.00π.μ.-14.30μ.μ.)

36) Δήμος Λαρισαίων: Πρόσληψη 20 ατόμων

Ο Δήμος Λαρισαίων, που εδρεύει στη Λάρισα της Π.Ε. Λάρισα  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 2μηνης διάρκειας, συνολικά είκοσι (20) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

15 ΔΕ Συνοδοί Επισκεπτών του Θεματικού Πάρκου Χριστουγέννων στο Αλκαζάρ, Λάρισα

5ΔΕ για Υποστήριξη Ρόλων και Δράσεων του Θεματικού Πάρκου Χριστουγέννων στο Αλκαζάρ, Λάρισα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μαςστη διεύθυνση:

Δήμος Λαρισαίων, Τμήμα Προσωπικού, Ίωνος Δραγούμη 1, Τ.Κ. 412 22, Λάρισα Θεσσαλίας, (υπόψη κ. Γεωργίου Θεοδωρόπουλου).

 Πληροφορίες στο τηλ.: 2413 500242.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 24-11-2018 έως και 03-12-2018

37) Δήμος Αγρινίου: Πρόσληψη 26 ατόμων

Ο Δήμος Αγρινίου, που εδρεύει στο Αγρίνιο  της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών  εποχικών ή πρόσκαιρων υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 2μηνης διάρκειας, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

16ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων, Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

5ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων, Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας

3 Οδηγοί με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Ε΄ και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)

2 Οδηγοί με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Γ΄ και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και ΑΦΜ,ΔΟΥ.,ΑΜΚΑ., Α.Μ. ΙΚΑ και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,  στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Δήμος Αγρινίου, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος, Γραφείο 2, Χ. Τρικούπη 10, Τ.Κ. 301 31, Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας Δ. Ελλάδας.

 Πληροφορίες στο τηλ.:  26413 60220, (εργάσιμες ημέρες & ώρες).

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 23-11-2018 έως και 28-11-2018